Gourmet Mama

Barackos Pite

Pite barackos

Ez a könnyű nyári pite jó választás egy augusztusi délutánra. Nektarinnal készült,de szilvával is éppúgy finom lenne.

  • 25 dkg liszt (mi alakorból készítettük)
  • 12 dkg vaj vagy kókuszzsír
  • 1 ek útifűmaghéj vízben feloldva vagy 1 tojássárgája
  • 2 ek cukor (mi kókuszvirágcukrot választottunk)

A tetejére miután kiraktuk a barackkal, öntöttünk egy 1/2 doboz rizstejszínből, 3 barackból, 3 ek mézből turmixolt keveréket, amit tonkababbal ízesítettünk. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!