Gourmet Mama

Rakott palacsinta – az örök sláger – glutén-. laktózmentesen

Rakott palacsinta
A palacsintákat hajdinaliszttel és diótejjel készült palacsintatésztával készítettem, egyelőre tojással.

A töltelékek pedig:

Mák, dió, kakaó, fahéjas xilit, Natura pudingporból eritrittel/xilittel, zabtejjel készült puding                                 

Rakott palacsinta evésTetejére kókusztejszín vagy kesuföl illik, ha laktózmentesen szeretnéd

Ha nem, akkor citromlével, citromhéjjal és eritrittel/xilittel kikevert tejföl kerüljön. Kicsit süsd át a sütőben!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!